Opinion | Opinie 24/02/2010

Een open deurtje vandaag:

Ik walg van advocaten van zware criminelen, zoals Spong. Nu weer is de glimlach niet van zijn gezicht te slaan, omdat de vrouwenhandelaar en bijna-moordenaar Saban B. misschien zijn straf niet hoeft uit te zitten.

Dit soort kinderlijke blijheid is niet uit te leggen aan de tientallen vrouwen die het slachtoffer zijn van deze crimineel; en dat een groot deel van het bloedgeld van deze crimineel inmiddels op de rekening van dezelfde Spong staat helpt niet mee om mijn negatieve mening over advocaten naar boven bij te stellen.

Kotsbakje!

Ik weet dat de heren advocaten er compleet koud van zouden blijven, maar misschien moeten ze eens kijken naar de films The Devil’s Advocate en Lilja 4-ever. Of praten met alle slachtoffers van Saban B.

Advertisements

One thought on “Opinion | Opinie 24/02/2010

  1. De rechtvaardigheidsgevoelens van deze advocaten zijn compleet verdrongen omdat advocaten dit werk dag in dag uit doen. Het is voor hun gewoon “werk” geworden en staan eigenlijk niet meer stil bij wat ze nou eigenlijk zeggen.

    De taak van advocaat Spong is om zijn cliënt Saban Baran (want zo heet hij) zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. En als hij merkt dat hij daarin succes heeft, ziet hij dat als een teken dat hij zijn werk goed doet en daar is hij dan “blij” mee. Niet echt emotioneel blij denk ik, maar meer zakelijk blij.

    Raar maar waar. :S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s